Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temel atmak

Rüyada temel atmak

Rüyada temel atmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, verimli olacak işler yapacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada temel atmak gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada inşaat temeli atmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev temeli atmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada temel atmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işarettir.

Rüyada bir evin temelini atmak iyi bir zanaatkar olunacağına, işlerin günden güne bozulacağına, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada eve temel atmak hasret giderileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada ev temel atmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami temeli atmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, süzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina temeli atmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments