Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina temeli atmak

Rüyada bina temeli atmak

Rüyada bina temeli atmak herkesi doğru yola çağıracağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bina temeli atmak gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Rüyada bina temeli atmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina temeli görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, zor bir dönem geçirileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina temeli kazmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın temelini görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada evin temelini atmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada eve temel atmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temel atmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ev temel atmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments