Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temel atmak

Rüyada ev temel atmak

Rüyada ev temel atmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev temel atmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Rüyada ev temel atmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, darlanacağına inanılır.

Rüyada ev temeli atmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet eder.

Rüyada eve temel atmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evin temelini atmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir evin temelini atmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat temeli atmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami temeli atmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina temeli atmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments