Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin sallanmasını görmek

Rüyada evin sallanmasını görmek

Rüyada evin sallanmasını görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin sallanmasını gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada evinin sallandığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oturduğu evin sallandığını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, onlara değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin sallanmasını görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ihanet göreceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments