Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğu evin sallandığını görmek

Rüyada oturduğu evin sallandığını görmek

Rüyada oturduğu evin sallandığını görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada oturduğu evin sallandığını gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada oturduğu evin sallandığını görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada sallanan sandalyede oturmak de rahatının yerine geleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, spor yapmaya başlanılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada evin sallandığını görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin sallandığını görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evin sallandığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments