Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde evinin sallandığını görmek

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek umutlarının çoğalacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret eder.

Rüyada depremde evinin sallandığını gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara meyillisiniz.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada depremden sallandığını görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremden sallanmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret eder.

Rüyada depremle sallanmak üzüntülerin biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine inanılır.

Rüyada deprem olup sallanmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments