Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin depremden sallandığını görmek

Rüyada evin depremden sallandığını görmek

Rüyada evin depremden sallandığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin depremden sallandığını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek hayallerine kavuşacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, mevlit okutacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek işlerinin kolaylaşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Rüyada deprem sallanması görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada depremde sallanmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek hep dinç ve genç kalacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet eder.

Rüyada deprem olup sallanmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments