Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek

Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek

Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek darda kalacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinin sallandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Rüyada evinin sallandığını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, doğru işler yapacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işarettir.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek pek çok olumlu gelişmelere, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin sallandığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hanenizde bolluk olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oturduğu evin sallandığını görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments