Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin sallandığını görmek

Rüyada evinin sallandığını görmek

Rüyada evinin sallandığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada evinin sallandığını gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Rüyada evin sallanmasını görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek ticarette zarar edeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada oturduğu evin sallandığını görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin sallandığını görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin sallandığını görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments