Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antenli böcek görmek

Rüyada antenli böcek görmek

Rüyada antenli böcek görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada antenli böcek gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Rüyada antenli böcek görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada televizyon anteni görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada anten kablosu görmek icat yapacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada anten kurmak kısmetsizlik yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uydu anteni görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada anten ayarlamak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, saygın biri haline geleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anten bağlamak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Rüyada radyo anteni görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments