Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anten ayarlamak

Rüyada anten ayarlamak

Rüyada anten ayarlamak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, başarılarının tadına varacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Rüyada anten ayarlamak gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada anten ayarlamak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada duvar saati ayarlamak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgili ayarlamak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada saati ayarlamak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat ayarlamak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uydu anteni görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Rüyada tv anteni görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ticaretinin açılacağına, neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon anteni görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments