Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uydu anteni görmek

Rüyada uydu anteni görmek

Rüyada uydu anteni görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ün sahibi birisi olunacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada uydu anteni gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada uydu anteni görmek dertlerinin günden güne artacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uydu görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada uydu çanağı görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uydu görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada uydu alıcısı görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon anteni görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada radyo anteni görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anten düzeltmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, ticarette zarar edeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments