Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anten kurmak

Rüyada anten kurmak

Rüyada anten kurmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, servet sahibi olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, can bulacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada anten kurmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada anten kurmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tv anteni görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, yeni yollara girileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine inanılır.

Rüyada televizyon anteni görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın çevresine fikir danışacağına işarettir.

Rüyada anten bağlamak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uydu anteni görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına işaret eder.

Rüyada anten düzeltmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada antenli böcek görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada anten kablosu görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, işlerin devam edeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments