Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anten bağlamak

Rüyada anten bağlamak

Rüyada anten bağlamak iyi anlaşacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, şansa, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anten bağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Rüyada anten bağlamak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anten kurmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon anteni görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iflas edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada radyo anteni görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada uydu anteni görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada antenli böcek görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kısmetinin hep açık olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulur.

Rüyada tv anteni görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anten kablosu görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments