Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada radyo anteni görmek

Rüyada radyo anteni görmek

Rüyada radyo anteni görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, küs arkadaşların barışacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine inanılır.

Rüyada radyo anteni gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada radyo anteni görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada anten kurmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anten düzeltmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işlerin toparlanacağına yorulur.

Rüyada anten ayarlamak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anten bağlamak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada anten kablosu görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tv anteni görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada antenli böcek görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, istediği noktalara geleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments