Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon anteni görmek

Rüyada televizyon anteni görmek

Rüyada televizyon anteni görmek nahoş sözler işiteceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalettir.

Rüyada televizyon anteni gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada televizyon anteni görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Rüyada anten bağlamak rahata kavuşmaya, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada radyo anteni görmek düşmanlarının güçleneceğine, dertlerin aşılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada uydu anteni görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulur.

Rüyada antenli böcek görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada anten kurmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet eder.

Rüyada anten kablosu görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret eder.

Rüyada anten ayarlamak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments