Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anten kablosu görmek

Rüyada anten kablosu görmek

Rüyada anten kablosu görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada anten kablosu gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada anten kablosu görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada anten bağlamak hastalıklarının da şifasını bulacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada antenli böcek görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Rüyada radyo anteni görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada televizyon anteni görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anten ayarlamak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada anten kurmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anten düzeltmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments