Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anten düzeltmek

Rüyada anten düzeltmek

Rüyada anten düzeltmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada anten düzeltmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada anten düzeltmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada antenli böcek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada tv anteni görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada anten kurmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada televizyon anteni görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza inanılır.

Rüyada anten kablosu görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada anten ayarlamak başarılarının devamının geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada radyo anteni görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments