Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tv anteni görmek

Rüyada tv anteni görmek

Rüyada tv anteni görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, dileklerin kabul olacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada tv anteni gördüyseniz:

  • Herhangi bir işi üstlenirken, ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz.

Rüyada antenli böcek görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Rüyada radyo anteni görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada anten bağlamak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon anteni görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada anten düzeltmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada anten ayarlamak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uydu anteni görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada anten kablosu görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hak yolundan ayrılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments