Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat ayarlamak

Rüyada saat ayarlamak

Rüyada saat ayarlamak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada saat ayarlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada duvar saati ayarlamak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada saat ayarlamak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada saati ayarlamak dedikodu edeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgili ayarlamak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anten ayarlamak yeni bir işe gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada taşlı saat takmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, şerefe ve izzete rivayet etmektedir.

Rüyada altın saat hediye etmek moral ve sermaye kaybedeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar saati vermek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments