Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati ayarlamak

Rüyada saati ayarlamak

Rüyada saati ayarlamak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada saati ayarlamak gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Rüyada saati ayarlamak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada duvar saati ayarlamak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada saat ayarlamak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada sevgili ayarlamak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anten ayarlamak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat almak istemek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye saat takmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat hediye aldığını görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments