Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili ayarlamak

Rüyada sevgili ayarlamak

Rüyada sevgili ayarlamak daima secde ve şükür edeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili ayarlamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Rüyada sevgili ayarlamak gönül sızılarının dineceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Rüyada anten ayarlamak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saati ayarlamak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat ayarlamak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada duvar saati ayarlamak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin elini tutamamak ekmeğinin bereketleneceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak uğursuzluklarla karşılaşacağına, ortak edineceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments