Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati ayarlamak

Rüyada duvar saati ayarlamak

Rüyada duvar saati ayarlamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati ayarlamak gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada duvar saati ayarlamak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saat ayarlamak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada saati ayarlamak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anten ayarlamak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili ayarlamak hedeflerini tutturacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Rüyada antika duvar saati görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işaret eder.

Rüyada büyük duvar saati görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalet eder.

Rüyada duvarda saat görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments