Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin merdivenlerini yıkamak

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak maddi çıkmazların biteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, eşe dosta yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine yorulur.

Rüyada ev merdiveni yıkamak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkamak alkış alacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak yeni iş kapılarının açılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işaret eder.

Rüyada suyla merdiven yıkamak güleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bina merdiveni yıkamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven yıkamak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments