Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven yıkamak

Rüyada merdiven yıkamak

Rüyada merdiven yıkamak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, umutların yıkılacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Rüyada merdiveni yıkamak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven yıkamak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri yıkamak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada bina merdiveni yıkamak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bereketli işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments