Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla merdiven yıkamak

Rüyada suyla merdiven yıkamak

Rüyada suyla merdiven yıkamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, harcama gücünün artacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada suyla merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına yorulur.

Rüyada suyla merdiven yıkamak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada mermer merdiven yıkamak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada merdiveni yıkamak gücünün ve şansının yaver gideceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada merdiven yıkadığını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Rüyada beton merdiven yıkamak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments