Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla merdiven yıkamak

Rüyada hortumla merdiven yıkamak

Rüyada hortumla merdiven yıkamak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla halı yıkamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada evini hortumla yıkamak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla kapı yıkamak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada hortumla evin içini yıkamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla cam yıkamak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla duvar yıkamak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments