Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev merdiveni yıkamak

Rüyada ev merdiveni yıkamak

Rüyada ev merdiveni yıkamak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev merdiveni yıkamak gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Rüyada ev merdiveni yıkamak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri yıkamak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven yıkadığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada bina merdiveni yıkamak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada merdiven yıkamak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak doğru işler yapacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada beton merdiven yıkamak yeteneklerini geliştirmeye, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments