Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina merdiveni yıkamak

Rüyada bina merdiveni yıkamak

Rüyada bina merdiveni yıkamak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayallerinin gerçek olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bina merdiveni yıkamak gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Rüyada bina merdiveni yıkamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, işlerinin rast gideceğine delalettir.

Rüyada bina merdiveni görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada binada merdiven çıkmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, parasal ferahlığa çıkılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada bina merdiveni çıkmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, büyük özgüven kazanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina yıkamak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işarettir.

Rüyada binayı yıkamak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments