Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer merdiven yıkamak

Rüyada mermer merdiven yıkamak

Rüyada mermer merdiven yıkamak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, iyi bir kariyer edineceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, özel hayatının renkleneceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mermer merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Rüyada mermer merdiven yıkamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Rüyada mermerden merdiven görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, güçten düşeceğine işaret eder.

Rüyada mermer merdiven silmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak insanlarla bir araya geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Rüyada mermer merdivenden inmek değer göreceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments