Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanların küçüldüğünü görmek

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, şansızlığın kırılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada insanların küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yeni adımlar atacağına delalettir.

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işarettir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments