Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek mutluluğa ve neşeye, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, imkânsızlıklarının biteceğine yorulur.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyüyüp küçülmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments