Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş küçüldüğünü görmek

Rüyada diş küçüldüğünü görmek

Rüyada diş küçüldüğünü görmek bolluk ve bereket geçireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyum göstermeniz gerekebilir.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işarettir.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşça küçülmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş güç sahibi olacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments