Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, ümitlerinin son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına alamet eder.

Rüyada kafanın küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulur.

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, doğruluktan ayrılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments