Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun küçüldüğünü görmek

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, herkesin rahat edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler veya seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret eder.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulur.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments