Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlere şans tanımanız yapmaktan hoşlandığınız şeyler kanalıyla para kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet eder.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada büyüyüp küçülmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, büyük bir servete kavuşacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments