Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine su dökmek

Rüyada evin içine su dökmek

Rüyada evin içine su dökmek hayırlı kapılara ulaşacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine su dökmek gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada evin içine su dökmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Rüyada soğuk su dökmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, sermayesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet eder.

Rüyada etrafa su dökmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağa su dökmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyu yere dökmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada baştan aşağı su dökmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada saksıya su dökmek alım gücünü yitireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments