Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya su dökmek

Rüyada saksıya su dökmek

Rüyada saksıya su dökmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada saksıya su dökmek gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Rüyada saksıya su dökmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyu dökmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alana su dökmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ateş su dökmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, galibiyet kazanacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtına su dökmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada suyu yere dökmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments