Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağa su dökmek

Rüyada kulağa su dökmek

Rüyada kulağa su dökmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağa su dökmek gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Rüyada kulağa su dökmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kulağa su kaçırmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulakta su görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kulağa su kaçması görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kulağına su kaçmak o kimselerden menfaat göreceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada üzerine su dökmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kovada su dökmek üzüntülerin biteceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada baştan aşağı su dökmek çok güzel çalışmalar yapacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments