Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk su dökmek

Rüyada soğuk su dökmek

Rüyada soğuk su dökmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, dertlerinin unutulacağına işaret eder.

Rüyada soğuk su dökmek gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Rüyada soğuk su dökmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak soğuk su görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada soğuk su görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla yıkanmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk suya girmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su vermek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada soğuk suya düşmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, parasının ve malının da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments