Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu yere dökmek

Rüyada suyu yere dökmek

Rüyada suyu yere dökmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada suyu yere dökmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada yerlere su dökmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işarettir.

Rüyada yere temiz su dökmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir yere su dökmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalettir.

Rüyada yere su dökmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kafasının rahat olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu yere dökmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tuzu yere dökmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere bir şey dökmek birikmiş parasının olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yere dökmek işlerin yolunda gideceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments