Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafa su dökmek

Rüyada etrafa su dökmek

Rüyada etrafa su dökmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, attığı her adımı düşüneceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada etrafa su dökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Rüyada etrafa su dökmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada etrafı su bastığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada suyla etrafı yıkamak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, amacına ulaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada evin etrafında su görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, gelirinin artacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulur.

Rüyada kabenin etrafında su görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada etrafa idrar yapmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine inanılır.

Rüyada ateşin etrafında oturmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yeni yerler göreceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etrafında kediler görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments