Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üzerine su dökmek

Rüyada ölünün üzerine su dökmek

Rüyada ölünün üzerine su dökmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek büyük başarıya ulaşılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölüye su dökmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada ölü üzerine su dökmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün eline su dökmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının eline su dökmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments