Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinden su aktığını görmek

Rüyada evin içinden su aktığını görmek

Rüyada evin içinden su aktığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinden su aktığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine yorulur.

Rüyada evinden su aktığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, işsizseniz işe gireceğinize yorulur.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin altından su aktığını görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments