Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarından su aktığını görmek

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hep yerinde sayacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, hak yolundan ayrılacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada duvardan su aktığını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvardan su akması görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalettir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Rüyada evin içine su aktığını görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hem ün sahibi olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments