Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işinde de hep başarılı olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada başına dolu yağmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek yeni bir araba satın alınacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada üzerine dolu yağdığını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada dolu yağdığını görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments