Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine dolu yağdığını görmek

Rüyada üzerine dolu yağdığını görmek

Rüyada üzerine dolu yağdığını görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kafasının da rahat edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sözler sarf edeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada üzerine dolu yağdığını gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada dolu yağdığını görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, içinin huzurla dolacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments