Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, hasta ise iyileşeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına inanılır.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret eder.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek işinden çıkarılacağına, kendisini korumaya alacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada başına dolu yağmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments