Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına dolu yağmak

Rüyada başına dolu yağmak

Rüyada başına dolu yağmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına dolu yağmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler açısından pek çok farklı yöne çekilebilirsiniz.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada başına dolu yağmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine tabir olunur.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments