Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu yağdığını görmek

Rüyada dolu yağdığını görmek

Rüyada dolu yağdığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, saygınlık elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Rüyada başına dolu yağmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, elinin darlık görmeyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu yağdığını görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek başarı ve zafer kazanacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, maneviyata yöneleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments